Mackie FreePlay, de draagbare PA

De draagbare FreePlay™, die ook op batterijen werkt, is de ultieme stereo PA voor een topsound, waar je ook bent. Met Bluetooth® stream je muziek via eender welk toestel. Verder sluit je microfoons, gitaren en meer erop aan. Dit maakt FreePlay perfect voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik.

Read More
Algam Benelux
DE EF341SC, DE MEEST GELIEFDE TAKAMINE GITAAR

Artiesten wereldwijd, van Bruce Springsteen tot Bruno Mars, Steve Wariner tot Jon Bon Jovi en nog veel meer, speelden op deze EF341SC, één van Takamine's meest geliefde gitaren aller tijden. In deze video neemt gitarist Jake Allen  je mee door de functies van de EF341SC.

Read More
Algam Benelux
I Love Dust : Dunlop gaat psychedelisch

Dunlop en MXR steken hun klassiekers in een gedurfd nieuw kleedje. Maak plaats voor het I Love Dust gamma: flitsende kleuren, myserieuze motieven, een totaal unieke stijl!
Dunlop herinterpeteert zijn best-sellers in samenwerking met het Britse ilovedust kunstcollectief, grote naam in binnen- en buitenland omwille van hun vernieuwende en inspirerende creaties. 

Read More
Algam Benelux
INTRODUCING: "QUALITY DEALS"

Voortaan vindt u als laatste rubriek van de Pro-Audio nieuwsbrief, de nieuwe sectie'QUALITY DEALS' terug!
Waar we je wijzen op interessante producten die voor hun prijs over een uitzonderlijk hoge kwaliteit of een specifieke functionaliteit beschikken.

Read More
Algam Benelux