Mackie FreePlay, de draagbare PA

De draagbare FreePlay™, die ook op batterijen werkt, is de ultieme stereo PA voor een topsound, waar je ook bent. Met Bluetooth® stream je muziek via eender welk toestel. Verder sluit je microfoons, gitaren en meer erop aan. Dit maakt FreePlay perfect voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik.

Read More
Algam Benelux
FOCUSRITE AUDIO INTERFACES

De Mbox for Pro Tools | LE maakte van Focusrite de marktleider in audio interface design. Onze aanpak in deze field kan kort worden omschreven als ‘beter, sneller en makkelijker’. Focusrite is ervan overtuigd dat audio-kwaliteit moeiteloos haalbaar moet zijn met een minimale latentie en dat een top resultaat makkelijk dient behaald te worden.

Read More
Algam Benelux
GET THUMPING, WITH MACKIE

De nieuwe Thump-luidsprekers blijven betaalbaar en betrouwbaar én zetten geweldige prestaties neer in hun klasse. Next-level zijn dan weer de splinternieuwe designs en innovatieve technologie die zorgt voor dikkere bassen en meer veelzijdigheid. (…)

Read More
Algam Benelux
ELEMENTS GALA, PA IN DE KIJKER

Door nieuwe ontwikkelingen in R&D scheert ELEMENTS GALA hoge toppen als nieuwe all-in-one stereo PA-systeem uit de Elements-series. Zijn 15” woofer is een echte krachtpatser waardoor de subwoofer van de ELEMENTS GALA luider en lager kan. (…)

Read More
Algam Benelux
De MXR Carbon Copy Deluxe

Liefhebbers van de MXR Carbon Copy laten zich graag bekoren door de nieuwe Carbon Copy Deluxe. Deze industry standard werd uitgebreid met nieuwe functies, waardoor een nog grotere personalisatie van jouw sound mogelijk wordt. 

Read More
Nick Rosseel
Sigma Guitars - 15 series

Aan het einde van de jaren 60 ondervonden de Amerikaanse fabrikanten de sterke opkomst van de Japanse gitaren die naast een goede kwaliteit ook nog eens zeer scherp geprijsd waren.Een aantal fabrikanten besloot om in de tegenaanval te gaan en een eigen Aziatische productie te lanceren. Zo ontstond Sigma Guitars in 1970.

Read More
Nick Rosseel
6 keer kalmte voor de storm– De Cordial SILENT kabels

Net op tijd voor de Frankfurt Musikmesse 2018, breidt Zuid-Duitse kabelfabriekant CORDIAL zijn assortiment van stille kabels uit met 6 nieuwe types. Wie van instrument wil veranderen dan kan je met de gepatenteerde NEUTRIK silentPLUG je gitaar of bas aan- en afsluiten zonder storend gekraak, ook al is de aangesloten amp op volle toeren.

Read More
Nick Rosseel