Pre-order nu: de MXR Vintage Bass Octave

mxr-vintage-bass-octave.jpg
11280000001.MAIN-2.jpg

De MXR Vintage Bass Octave upgradet de warme analoge sub-bas vibes van een klassiek circuit met superieure tracking, een grotere cleane headroom en de veelzijdigheid die moderne spelers eisen. Dit pedaal biedt een indrukwekkend scala aan vloeiende, muzikale geluiden, allemaal in de compacte MXR mini behuizing. 

11280000001.RGHT.jpg

De voicing van de Vintage Bass Octave is rijk en vol en komt in twee vormen: één octaaf lager en twee octaven lager. Elk kan apart worden gekozen met de volumeregelaars van 1 oct en 2 oct, en met een droogvolumeregelaar om uw clean signaal in te voeren, kunt u precies de juiste mix voor uw setup verzinnen. Gebruik voor extra duidelijkheid en definitie de Mid-schakelaar om de midrange van je cleane signaal te versterken met een intern instelbare frequentie van 400 k of 800 k, tot 15 dB van je cleane signaal. Ten slotte is dit pedaal uitgerust met Constant Headroom Technology ™, een aangepast circuit dat zorgt voor zuivere, kristalheldere headroom door 18 volt te produceren vanuit een 9 volt stroombron. 

De Vintage Bass Octave is een pedalboard-vriendelijke must-have voor bassisten die de sonische diepte van hun instrument willen bepalen.

Algam Benelux