Hoe je gitaar onderhouden en verzorgen met de guitar care producten van Dunlop?

CATEGORY_HERO_ACCESSORIES-2.jpg

Juiste gitaarverzorging en -onderhoud is noodzakelijk als je je gitaar in topconditie wilt houden. Zo zal jouw gitaar niet alleen beter klinken, ze zal er ook nog eens heel goed blijven uitzien, jaar na jaar.

Dunlop heeft een heel resem aan verzorgings- en onderhoudsproducten om je gitaar in topconditie te houden. Hieronder lijsten we even de noodzakelijke gitaar verzorgingsproducten voor je op.

Lutherie

image.png

SYSTEM 65™ GUITAR SETUP MAT

Ga aan de slag met je instrument zonder je zorgen te hoeven maken over krassen. De System 65 Guitar Setup Mat is gemaakt van no-mar neopreen met dikke padding om je gitaar of basgitaar te beschermen terwijl deze op de werkbank ligt. Het is gemakkelijk schoon te maken, met een strakke band om te voorkomen dat vuil in de stof blijft steken.

image.png

SYSTEM 65™ MAGNETIC PARTS TRAY

Houd je gitaar- en basonderdelen veilig in de System 65 magnetische onderdelenlade. Het is perfect voor het wegbergen van slagplaatschroeven, pickup springs, ringen, moeren, zadels en andere onderdelen die u niet mag verliezen. Gebruik het met onze Guitar Setup Mat en Neck Cradle voor de perfecte aanvulling op je werkbank.

image.png

SYSTEM 65™ SUPERLUBE® GEL PEN

Houd de bewegende delen van uw snaarinstrumenten soepel met de Dunlop Superlube® gelpen. Met zijn flexibele spateltip kun je gemakkelijk superlube gel aanbrengen waar je het nodig hebt - van zadels en kammen tot string trees en tremolo onderdelen - de dikke gel blijft altijd zitten. Dunlop Superlube gel is het veilige glijmiddel voor het onderhoud van al uw snaarinstrumenten.

image.png

SYSTEM 65 NECK CRADLE

Leg je gitaar op de werkbank met de nek in deze houder. Zo kan je makkelijk werken, blijft de gitaar op z’n plaats liggen en is er zo minder kans op het maken van krassen.

Onderhoudsproducten

image.png

FORMULA 65 CARE PRODUCTS

654 Formula No. 65 Polish en Cleaner, 6574 Bodygloss Cream van Carnauba, 6582 Ultraglide 65 String Conditioner, 6524 Fingerboard Cleaner and Prep, 6532 Deep Conditioner Oil en twee 100% katoenen doeken.

Voor het optimale onderhoud van je gitaar!

image.png

PLATINUM 65 CLEANER-POLISH

Platinum 65 Cleaner-Polish is een hoogwaardige twee-in-een reiniger en polish. Zo zal uw gitaar of bas er altijd goed uitzien en soepel spelen.

image.png

PLATINUM 65 DEEP CLEAN

Platinum 65 Deep Clean verwijdert vuil van het oppervlak van uw gitaar of bas met minimale inspanning. Vrij van silicone.

image.png

PLATINUM 65 MONTAN SPRAY WAX

Met Platinum 65 Spray Wax krijgt je gitaar of basgitaar een langdurige glans en beschermende laag. Silicone vrij.

Algam Benelux