De nieuwe MXR Dookie Drive & Way Huge Smalls Supa-Lead Overdrive van Dunlop.

NEW-FOR-19.png

MXR Dookie Drive

Dit pedaal neemt het geluid dat Billie Joe Armstrong gebruikte op het iconische album Dookie van Green Day, en combineerde het tonale karakter van zijn twee sterk gemodificeerde versterkers - één geschept met hoge gain, de andere met een gearticuleerde midrange - in één pedaal, zodat je de twee signalen kunt mixen samen zoals ze dat in de studio deden. De Dookie Drive biedt een volledig harmonisch bereik voor een overstuurd geluid, vol met diepte en dimensie.

Om de 25ste verjaardag van Dookie te vieren, geven we de MXR Dookie Drive vrij. Het vangt het geluid van beide versterkers van Billie Joe in één pedaal, zodat je je eigen variaties van dat beroemde Dookie sound kunt vormen. We hebben de versterkers zelf geleend, zodat het MXR team alle sonische eigenschappen die ervoor zorgen dat ze zo goed klinken, zorgvuldig kan analyseren. Na veel analyse en A / B testen hebben onze technici de versterkers helemaal opnieuw opgebouwd in pedaalcircuitvorm en in één behuizing geplaatst. De High Gain en Clean Gain secties hebben elk hun eigen knoppen, terwijl je met de mengknop ze kunt mixen, net zoals Green Day deed in de studio. Als je wat extra punch wilt in het middenbereik van het algehele outputsignaal, druk je gewoon op de Scoop schakelaar.

De Dookie Drive is niet alleen voor fans van Green Day, dit volledig unieke pedaal biedt een breed harmonisch bereik van overdrive tonen voor een diepe en multidimensionale speelervaring.

DD25

Way Huge Smalls Supa-Lead Overdrive

De Supa-Lead Overdrive is een dynamische en touch sensitive overdrive die onmiddellijk clean wordt als u de volumeregeling van de gitaar lager zet. Ontworpen om amp-achtige crunchy tonen te verkrijgen van een cleane of enigszins dirty versterker, produceert het een gefocuste midrange met een overvloed aan output.

Gebruik de Tone knop om de perfecte warmte in te schakelen, en met de Gain knop omhoog, krijg je een sonisch monsterlijk geluid dat doet denken aan een exploderende buizenversterker. Regel de volumeknop van je gitaar of verander je aanslagdynamiek voor een overvloed aan tonen, van delicaat tot vulkanisch.

11200310001.MAIN.jpg
Algam Benelux