Ontdek de nieuwe Modern Deluxe serie van Martin Guitar!

martin.png

OVER DE MODERN DELUXE SERIE

Modern Deluxe is een nieuwe kijk op de Martin Vintage serie. Deze gitaren zitten boordevol speciale eigenschappen en moderne technologie die je zelf moet zien, voelen en horen. De vintage eigenschappen zijn onder meer een Sitka Spruce Vintage Tone System (VTS) top, een zwaluwstaart nekverbinding en een constructie van natuurlijke proteïnelijm, die deze gitaren de rijke, volledig gerijpte Martin toon geven die generaties heeft geïnspireerd. Met flamed maple of Oost-Indisch palissander binding, stijlvolle gouden frets, gouden open-gear tuners, en een logo in de stijl van de jaren '30 op de kop, is er niets gelijkaardig aan de Modern Deluxe look in de Martin productielijn. Sommige ultramoderne functies omvatten een titanium truss rod, Liquidmetal bridge pins met rode stippen en een composiet carbon fiber bridgeplate die het volume verhoogt zonder gewicht toe te voegen. We hebben ook een nieuwe nekvorm toegevoegd die enigszins asymmetrisch is voor maximaal handcomfort op de toets. Met deze gitaren zijn verfijning en prestaties standaard.

VTS TOP

De vintage elementen die in de Modern Deluxe serie worden verwerkt, zijn onder meer een Sitka Spruce Vintage Tone System (VTS) top en VTS Adirondack bracings. Met VTS kunnen Martin's ambachtslui niet alleen de visuele esthetiek van een vintage gitaar recreëren, maar ook de verfijnde tonen van vintage instrumenten reproduceren.

md-top.jpg

TITANIUM TRUSS ROD

Een van de ultramoderne eigenschappen die nieuw is in deze serie, is een tweewegs titanium truss rod, waardoor de nek super gemakkelijk is aan te passen en hij is 64% lichter dan een traditionele truss rod.

md-trussrod.jpg

LIQUIDMETAL® RED DOT PINS

De modellen zijn ook voorzien van Liquidmetal® red dot brugpennen.

md-bridge-pins.jpg

COMPOSITE CARBON FIBER BRIDGE PLATE

De nieuwe bridge plate uit composiet carbon die het volume verhoogt zonder gewicht toe te voegen.

md-bridge.jpg

GOUDEN OPEN-GEAR TUNERS

Alle vier de modellen zijn voorzien van gouden open-gear tuners.

md-tuners.jpg

PEARL INLAID LOGO

Alle vier de modellen hebben een prachtig, met parelmoer ingelegd, scriptlogo uit de jaren 30 op de kop.

md-logo.jpg

WOOD BINDING

De 28-stijl gitaren zijn voorzien van een achterkant in Oost-Indische palissander en zijkanten met een contrasterende gevlamde maple binding, terwijl de 18-stijl beschikt over echte mahonie achterzijde en zijkanten met contrasterende Oost-Indische palissander binding.

md-binding2.jpg

GOUDEN FRETS

Alle vier de modellen hebben stijlvolle gouden frets.

md-frets.jpg
Algam Benelux