De braided instrumentenkabels van Ernie Ball

cables_digital-Facebook-braided-1200x630.jpg

Ernie Ball kwam onlangs op de proppen met maar liefst 31(!) nieuwe ontwerpen voor hun instrumentenkabels. Het is dan ook een understatement om te zeggen dat ze bij het publiek in de smaak vallen. 

Cables-social-Instagram-14.jpg

De Ernie Ball instrumentenkabels hebben een hoogwaardig ontwerp met superieure componenten die zijn gebouwd om lang mee te gaan. Dubbele geleiders leveren een betrouwbare, heldere toon met heldere hoge tonen, strakke middentonen en rijke harmonieën. 

Meerdere afschermingsmaterialen behouden het signaal met weinig manipulatieruis en de buitenkant van de gevlochten sleeve biedt een kluwenbestendige ervaring. De braided instrumentenkabels van Ernie Ball zijn beschikbaar in 12 verschillende ontwerpen met een lengte van 7,62 m (25ft).

Cables-social-Instagram-5.jpg
Algam Benelux