Waarom de Lâg Tramontane 90 een aanrader is!

diap-t90-01_1.jpg

De Lâg Tramontane 90 wordt vervaardigd uit Khaya, ook bekend als Afrikaans mahonie. Deze houtsoort wordt gebruikt voor het massieve bovenblad, de achterkant en zijkanten van deze gitaar. Khaya werd gekozen vanwege zijn unieke geluidskenmerken; zachte bas, een zeer aanwezige midrange en delicate hoge tonen. Als gevolg leveren de drie versies van de T90 (dreadnought, auditorium en parlor) een warm, diep geluid waar liefhebbers van blues en rootsmuziek zullen genieten, ongeacht hun speelstijl: picking, ritme of solo.

Hieronder vind je nog even de algemene kenmerken terug van deze gitaar:
- Bovenblad: massief tropisch Khaya 
- Rug en zijkanten: tropisch Khaya
- Finish: French Satin
- Brug & toets: Brownwood
- Neck: tropisch Khaya
- Frets: 20 / Silver Nickel-Acoustic 
- Elektro-akoestische modellen: DirectLâg HD system

Algam Benelux