Focusrite's nieuwe Plug-in Collective aanbieding featuring Sonarworks

image.png

New Plug-in Collective aanbieding:
Sonarworks

Focusrite's Plug-in Collective biedt klanten van Focusrite sinds juli 2016 toegang tot enkele van de beste plug-in bedrijven en hun producten. Om de twee maanden bieden we onze klanten gratis toegang tot een nieuwe plug-in.

Van 7 maart 2019 tot 2 mei 2019 biedt Sonarworks gratis licenties die tot oktober duren voor hun Reference 4 Headphone Edition.

Jonathan Campbell, Productmanager voor Customer Lifetime Value, zegt het volgende over deze plug-in:

Ik ben bijzonder enthousiast over de Plugin Collective editie van deze maand. Het is een beetje afstand nemen van de norm in die zin dat het niet iets is dat de inputfase van je productie beïnvloedt, deze editie focust volledig op de output. Sonarworks is een merk dat ik al lang bewonder, ze hebben ongelooflijke algoritmen die muzikanten het allerbeste resultaat helpt bereiken. Het is vooral handig voor diegenen onder ons die niet beschikken over akoestisch perfecte omgevingen, monitors of peperdure hoofdtelefoons. Sonarworks Reference Headphone Edition is eenvoudig, krachtig en benadert de respons van de meeste merken hoofdtelefoons. Waarom is dat belangrijk? De meeste hoofdtelefoons "kleuren" het geluid dat u hoort, wat dit betekent is dat ze bepaalde frequenties kunnen maskeren of laten overdrijven, wat een negatieve invloed kan hebben op hoe u besluit uw nummer te mixen. Het werkt als een plug-in op uw hoofdkanaal en als een op zichzelf staand stukje software. De interface is super schoon en gemakkelijk en het wordt geleverd met honderden profielen voor hoofdtelefoons, waar die van jou ongetwijfeld tussen staat.

Algam Benelux