Wat heeft 2019 in petto voor EMG Pickups?

image.png

LF-DMF - Lars Frederiksen

De Lars Frederiksen passieve humbucking set is een moderne variant op een klassieker. De set is gekleed met zwarte chromen caps, dubbele rijen verstelbare poles en aangepaste spoelwikkelingen die deze set net zo uniek maken als de rocker waarvoor hij is gemaakt.

dmf_web-2.jpg

DE - Set - David Ellefson

Zijn kenmerkende combinatie van een dual-coil (DC) element in de brug en een keramiek en staal (CS) voor de nek is populair geworden bij bassisten van alle genres. Voor de eerste keer is deze dreigende metaalcombinatie nu gekoppeld aan de DE Signature Set.

de_set-2.jpg

FB - Set - Frank Bello

Geladen in een rode behuizing, gaf de PCSX in combinatie met de LJAX Frank het ultieme toonspectrum met de esthetiek die hij altijd al had gewild. De donderende chest-punch van de PCSX in combinatie met de articulate growl van de LJAX is de knock-out combo.

fb-set-red-2.jpg

TA - Set - Tom Araya

Tom vertrouwt erop dat de 35DC in combinatie met de 35J zijn geluid levert met voldoende articulatie om door de muur van gitaren te snijden waar Slayer bekend om staat. Deze brutale pickup-combo is nu voor het eerst samengevoegd in de TA Signature Set.

ta_set-2.jpg

REV - Set - Prashant Aswani

Deze aangepaste set heeft precisie-woundspecifieke bobbins en alnico 2 magneten die de perfecte balans creëren tussen nek- en brugposities. De magneten van alnico 2 hebben net voldoende "geef" om die classic sponginess te leveren waar passieve spelers naar hunkeren.

rev_set_ivory_web-2.jpg
Algam Benelux