De gloednieuwe Mackie DRM Series Professional Loudspeakers

De professionele luidsprekers van de DRM serie zijn voorzien van toonaangevende Power en Advanced Impulse ™ DSP voor topprestaties wanneer u het nodig hebt. Het DRM Control Dashboard ™ is voorzien van een contrastrijk, full colour display op het achterpaneel voor een snelle en eenvoudige installatie.

Professionele Passieve Luidsprekers van de DRM serie bevatten op maat gemaakte transducers die zijn ondergebracht in triplex achtige multiplex kasten die zijn ontworpen voor consistente prestaties in alle toepassingen.

Combineer met de SP260 Luidsprekerprocessor voor een compleet Mackie professioneel systeem. Beide zijn uitgerust met M10 flypoints, dubbele hoekpaalbevestigingen en beschikbare line array configuraties. De DRM-serie is perfect voor clubs, kerken, verhuursystemen en meer.

Toonaangevende kracht

Met tot 2300W pure, efficiënte klasse D voeding hebben DRM Serie luidsprekers de ruimte om de meest veeleisende toepassingen aan te kunnen. En om te zorgen voor de best mogelijke prestaties, houdt de Power Factor Correction technologie het systeem perfect in bedrijf, zelfs met onstabiele wisselstroom.

image.png
image-2.png

Advanced Impulse ™ DSP

Gebruikmakend van de nieuwste technologie voor luidsprekerverwerking, Advanced Impulse ™ DSP maakt gebruik van krachtige FIR filters, tijdafstemming van de transducer en nauwkeurige crossovers voor een ongeëvenaarde helderheid en een responsief laag bereik.

DRM-bedieningsdashboard ™

Wanneer u uw systeem aan de praat wilt krijgen, hebt u versnelling nodig die snel en gemakkelijk te configureren is. Elk model heeft ons DRM Control Dashboard ™ op het achterpaneel. Met een helder kleurendisplay en een bedieningsknop, zijn DRM Serie luidsprekers ongelooflijk gemakkelijk aan te passen voor uw locatie.

image-3.png
Algam Benelux