Geniet nu van de Focusrite Holiday Plug-In Collective Bundle

pic-bf2018-header-2560-950.jpg

We zijn verheugd om aan te kondigen dat eigenaars van Focusrite hardware nu de mogelijkheid hebben om slechts gedurende een beperkte tijd toegang te krijgen tot niet één, maar vier van onze populairste plugin aanbiedingen.

Heb je onze vorige aanbiedingen gemist of ben je helemaal nieuw voor Plug-In Collective, dit is je kans om je audio toolkit uit te breiden met geweldige plug-ins van AASAudioThingPositive Grid en D16.

past-offers-aas-450-550.png

Kies twee titels uit de AAS Sound Packserie, die 35 verschillende titels van 15 verschillende topgeluidontwerpers en artiesten bevat. De packs verkennen vele genres en thema's voor een ongelooflijke hoeveelheid variatie. De geluidspakketten zijn gemaakt met de Ultra Analog VA-2, String Studio VS-2, Chromaphone 2 en Strum GS-2 synths uit de AAS Pro Series. Ze kunnen worden gespeeld met de meegeleverde AAS Player plug-in. Daarnaast is er inclusief een extra korting van $ 50 (een totale besparing van $ 300) die kan worden gebruikt om te besparen op de AAS Libraries Sound Pack Series-bundel.

audiothing-450-550.png

Begin je volgende track met een paar 80s analoge drumbeats en twee vintage buisemulaties, en dit geheel gratis! Buisfilter VF-1 biedt een multimodus resonantiefilter met vintage buisemulatie. Gebruik deze plug-in om alles te verbeteren, van subtiele warbles tot full-track filtereffecten. Valve Exciter pakt een harmonische versterker, een uitstekende buisemulatie, op een buis gebaseerde aandrijving en biasaanpassingen in een enkele charmante plug-in tool. SR-88 biedt een op samples gebaseerde plug-in emulatie van de 'Sound Master Memory Rhythm SR-88', een minder bekende analoge drummachine uit de jaren 80.

positive-grid-450-550.png

Krijg gratis toegang tot de Bias Amp 2 LE van Positive Grid. Deze plug-in geeft je een voorproefje van de complete BIAS Amp 2 Elite Professional amp-modeller, een van de meest populaire en verbazingwekkend klinkende plug-ins voor gitaarversterkers in de industrie.

d16-450-550.png

Voeg de Sigmund delay plug-in van de D16 Group toe aan uw verzameling. "Sigmund is verre van gewoon een nieuwe vertraging: het bestaat uit vier discrete delay units, elk met een eigen, onafhankelijke set parameters die een ongelooflijke mate van vrijheid bieden" - D16 Group.

Nog geen lid van het Plug-in Collective? 

Plug-in Collective is de gemeenschap tussen u, Focusrite en de meest innovatieve softwaremerken. Op de hoogte blijven van de constante golf van releases is van vitaal belang als je geweldige plug-ins wilt vinden - en Plug-in Collective zal het voor je doen, waardoor je gratis software kunt downloaden en profiteert van fantastische kortingen. Het enige dat u hoeft te doen, is het registreren van uw Focusrite uitrusting en één aanbieding wordt om de paar maanden in uw Focusrite account vermeld. Niemand anders werkt met softwarefabrikanten zoals Focusrite, en biedt klanten nieuwe inspirerende hulpmiddelen voor hun volgende productie.

Algam Benelux