De Ernie Ball Music Man 2019 Majesty

jpforblog.jpg

Ernie Ball Music Man 2019 Majesty

De 2019 Majesty heeft een geconstrueerd halsontwerp van mahonie en flamed maple shield (niet beschikbaar op Stealth Black of Kinetic Blue) met chrome of zwarte hardware en positiemarkeringen met witte parelmoer. Op het complete instrument is een polyester glansafwerking aangebracht en op de Stealth Black een matte finish van polyester.

The Majesty beschikt over een Music Man zwevende piëzo tremolo brug en Schaller locking tuners met nieuwe, op maat ontworpen, signature DiMarzio Dreamcatcher en Rainmaker pickups, met een push/push volume voor meer dan 20dB gain boost.

Aangeboden in een 6 en 7 string en verkrijgbaar in 6 nieuwe kleuren.

Blue Honu

Blue Honu

Dark Roast

Dark Roast

Enchanted Forest

Enchanted Forest

Kinetic Blue

Kinetic Blue

Stealth Black

Stealth Black

Tiger Eye

Tiger Eye

Red Sunrise

Red Sunrise

Beschikbaar vanaf midden 2019.

Algam Benelux