ELEMENTS GALA, PA IN DE KIJKER

Elements_1453362440.jpg

Door nieuwe ontwikkelingen in R&D scheert ELEMENTS GALA hoge toppen als nieuwe all-in-one stereo PA systeem uit de Elements-series. De 15” woofer is een echte krachtpatser waardoor de subwoofer van de ELEMENTS GALA luider en lager kan.

Ook nieuw is de next-generation digital controller met zuivere definitie in het hoog en meer punch in de low-mids. Dankzij de nieuwe Class-D power amp beschikt deze PA over een dynamische respons met meer headroom. ELEMENTS GALA is meer dan verdienstelijk tegenover zijn voorgangers, met zijn buitengewoon uniform bereik, ook in grotere ruimtes.

De ELEMENTS GALA serie biedt een luxueuze look en uitmuntende audio ervaring. De subwoofer is ook afzonderlijk verkrijgbaar om je ELEMENTS system op te tillen naar het niveau van de nieuwe ELEMENTS GALA.

 

FACTS & FEATURES

  • Actieve stereo line-source PA
  • Nieuw ontwikkelde digitale controler in de 15” baskast met voldoende vermogen om de sub en de 4 toppen aan te sturen
  • Nieuw ontwikkelde 2000 Watt eindtrap
  • Nieuw ontwikkelde 15” subwoofer voor een strak en mooi laag
  • Speciale EQ filter instellingen voor kleinere of grotere zalen
  • Opmerkelijke uniforme dekking – niet te luid vooraan, niet te zacht achteraan.
  • 5 jaar garantie

     

HET BESTE GELUID, WAAR JE OOK STAAT & RELATED PRODUCTS


Lees hier verder op de HK Audio site. 

Gala1en.jpg
 
Algam Benelux