GET THUMPING, WITH MACKIE

2017_thump_duo_1500x1500.jpg

NEXT LEVEL LOW-END

De nieuwe Thump luidsprekers zijn betaalbaar, betrouwbaar en zetten geweldige prestaties neer in hun klasse. Next-level zijn dan weer de splinternieuwe designs en innovatieve technologie die zorgt voor diepere bassen en meer veelzijdigheid.

 
thump_amp_features.jpg

NEXT GENERATION PERFORMANCE

De Thump lijn levert met 1300W een ongeziene low end.  De Thump™ en Thump Boosted™ zijn bovendien uitgerust met ingebouwde mixers en speaker modes voor alle toepassingen voor een extra snelle setup. De geavanceerde eigenschappen van de Thump Boosted speakers, zoals channel EQ, wireless streaming en meer, bedien je makkelijk met de Thump Connect™ app. Wie maximum low-end wil voelen, voegt daar nog eens de krachtige 18” Thump 18S actieve subwoofer aan toe.

 
2017_thump_family_1500x1500.jpg

KRACHTIG
 

HIGH-PERFORMANCE 1300W AMPLIFIERS

Het hedendaagse muziekcircuit, DJ’s en performers stellen steeds hogere eisen. De Thump serie speelt hier met succes op in met gloednieuwe technologie: een 1300W ultra-efficiënte versterker met Dynamic Bass Response™. De voeding laat een hoger voltage toe waardoor de versterker enorm snel kan reageren op transients en muziek met diepe bassen. Wie power en beukende bassen wil, kiest dus voor Thump.

 

PLUG IN

BUILT-IN MIXERS
 

De Thump luidsprekers hebben ingebouwde 2-kanaals mixers uitgerust met Vita™ preamps met Wide-Z™ technologie die moeiteloos verbinding legt met de mic, line en instrument inputs. Heb je dus maar één of twee inputs nodig, dan sluit je de speaker gewoon rechtstreeks aan. Geen externe mixer nodig!

De veelzijdigheid van de Thump Boosted speakers kregen een extra boost met een ingebouwde 3-kanaals mixer die 2 digitaal bestuurde Vita+ preamps aandrijft met daarbij nog een derde Bluetooth kanaal om te streamen.

 
thump_amp_features.jpg

STEM AF

TOEPASSING-SPECIFIEKE SPEAKER MODES

1 druk op de knop en de speakers zijn klaar voor actie. Kies 4 tot 6 speaker modes* en optimaliseer het systeem voor jouw specifieke toepassing. Het opstellen gaat veel sneller en je kan makkelijker van start gaan met mixen.

*Vier modes beschikbaar voor de Thump12A en Thump15A en zes modes voor de Thump12BST en Thump15BST

 

 
thump_power_factor_features.jpg

BETROUWBAAR

POWER FACTOR CORRECTION

Als het AC vermogen niet stabiel is, kunnen zich tijdens een optreden vervelende problemen voordoen. De Power Factor Correction houdt de stroom onder controle zodat een constante toevoer gewaarborgd wordt. Dankzij de universele interne stroomvoorziening kunnen Thumb-speakers netstroom uit de muur ontvangen, waar ook ter wereld. Geen enkele luidspreker kan hetzelfde zeggen. Gebruik wel de juiste stroomkabel voor het land waar je je bevindt.

 

Algam Benelux