Dunlop’s ‘String Theory’

STRINGS-HEADER.jpg
 

Jim Dunlop geniet een stevige reputatie als wereldwijde referentie voor effects en gitaaraccessoires. Vandaag krijgen de Dunlop strings voor elektrische gitaar een upgrade. Ze heten vanaf nu Performance+. De nieuwe collectie staat symbool voor 50 jaar ervaring. Ervaring opgedaan bij de artiesten zelf.

Een nieuw design met minder afval, daarvoor staan de nieuwe Dunlop strings. De snaren worden zorgvuldig met de hand geïnspecteerd en werden ontworpen op basis van feedback van artiesten, om uw comfort en uw spelervaring te verbeteren.

Dunlop-Cordes-Image6 (2).jpg

Volgens het Amerikaanse merk illustreren ze de perfecte balans tussen spanning en flexibiliteit en passen ze zich aan aan veelzijdige muzikale behoeften. Verzegeld in een VCI-verpakking (anticorrosie), worden ze beschermd tegen vocht en garanderen ze een lange levensduur.

Dunlop-Cordes-Image4 (2).jpg

Naast elektrische snaren biedt Dunlop een breed scala aan snaren voor akoestische, klassieke en basgitaren. Ontdek ze allemaal op Algam.net

Dunlop-Cordes-Image1.jpg
 
Algam Benelux