Blackstar HT Venue Series Gitaar Versterkers

ht-venue-series-range-header.jpg
 

EL34 buizen zijn het tonale hart van elke HT Venue amp. Blackstar heeft al tientallen jaren ervaring in het design van buizenversterkers en zo koppelden ze de response en het karakter van deze klassieke Britse buis aan unieke innovaties als ISF met als resultaat de meest flexibele buizenversterkers op de markt.

 

Simpele en intuitieve bediening, gecombineerd met pro features zoals studio kwaliteit reverb, effects loop en speaker emulated output, maken hen tot de perfecte amps voor elke situatie: in een studio of op een podium, klein of groot.

 
 
 
 
Digital Reverb: full Reverb Control   De HT Venue Range’s reverb control bepaalt de algemene level van reverb effect. Met de knop helemaal naar links, heb je geen enkele reverb. De knop naar rechts draaien, vergroot de reverb.

Digital Reverb: full Reverb Control

De HT Venue Range’s reverb control bepaalt de algemene level van reverb effect. Met de knop helemaal naar links, heb je geen enkele reverb. De knop naar rechts draaien, vergroot de reverb.

Effects Loop: connect Effects Pedals   Binnen de effects loop verbint je effectenpedalen en ander professioneel materiaal, gebruikmakend van de send en return aansluitingen.

Effects Loop: connect Effects Pedals

Binnen de effects loop verbint je effectenpedalen en ander professioneel materiaal, gebruikmakend van de send en return aansluitingen.

ISF (Infinite Shape Feature): the Sound In Your Head   Deze volledig interactieve contol laat je toe om de respons van de EQ tussen alle traditionele voicings oneindig te finetunen. Op die manier creëer je je eigen geluid tot het exact klinkt zoals ‘in je hoofd’.

ISF (Infinite Shape Feature): the Sound In Your Head

Deze volledig interactieve contol laat je toe om de respons van de EQ tussen alle traditionele voicings oneindig te finetunen. Op die manier creëer je je eigen geluid tot het exact klinkt zoals ‘in je hoofd’.

Tone Controls: regel treble en bass   Met de Tone control pas je de balans tussen treble en bass aan, binnen een geluid. Een lage setting (naar links) geeft een warmer en meer donker karakter. Zet je de control hoger, dan krijg je een meer helder geluid.

Tone Controls: regel treble en bass

Met de Tone control pas je de balans tussen treble en bass aan, binnen een geluid. Een lage setting (naar links) geeft een warmer en meer donker karakter. Zet je de control hoger, dan krijg je een meer helder geluid.

Algam Benelux