Nord Electro 6 : een nieuw juweeltje van Nord

Nord Electro 6 : een nieuw juweeltje van Nord

816x306-NordElectro6.jpg

Al vaak mochten we de kwaliteiten van dit exceptionele stage keyboard beoordeelden en bewonderen. De Nord Electro 6 is de compacte middenweg tussen vroeger en nu: technologisch vooruitstrevend, met de ziel van een vintage piano. Een schat aan mogelijkheden!

Wie de Nord Electro 6 nog niet kent, moet dringend kennismaken met de 3 versies: de Nord Electro 6 HP (73 toetsen), de Nord Electro 6D (73 toetsen) en ten slotte de Nord Electro 6D (61 toetsen . Deze hebben allemaal drie secties (synth, piano, orgel), een gebruiksvriendelijke interface, nieuwe transities zonder onderbreking en een ruim polyfonisch bereik.

 

Wie er al eentje in zijn bezit heeft, mag van geluk spreken! We raden deze klanten aan om de laatste software 1.18 hier te downloaden om de prestaties van het keyboard te optimaliseren. 

Naamloos-1.jpg
Algam Benelux