I Love Dust : Dunlop gaat psychedelisch

816x306-DunlopILD.jpg

Dunlop en MXR steken hun klassiekers in een gedurfd nieuw kleedje. Maak plaats voor het I Love Dust gamma: flitsende kleuren, myserieuze motieven, een totaal unieke stijl!
Dunlop herinterpeteert zijn best-sellers in samenwerking met het Britse ilovedust kunstcollectief, grote naam in binnen- en buitenland omwille van hun vernieuwende en inspirerende creaties. 

I Love Dust : Dunlop gaat psychedelisch

Pedales-MXR-ILD.jpg

De I Love Dust MXR Pedals

De MXR Phase 90 (M101) pedaal vind je terug op pedalboards wereldwijd. Letterlijk miljoenen guitaristen kozen al voor de iconische oranje box en menig legendarische riff kwam danzij de MXR Phase 90 tot stand. Van de ilovedust Phase 90 (ILD101) zijn er slechts 1250 exemplaren in omloop!

 

De MXR Carbon Copy Analog Delay (M169) is een echte standaard in de wereld van de analogedelays. Deze delay wordt enorm gewaardeerd om zijn warme klank en gebruiksgemak en kan daardoor zowel de professional als hobby-spelers bekoren.

Behoren ook tot de
I Love Dust reeks:
straps en plectra

Mediator-Dunlop-ILD.jpg
Sangles-MXR-ILD.jpg

CHECK OUR INSTAGRAM FEED & STORIES    

@ALGAMBENELUX.BE
                            


 

NEW PRODUCTS * LIVE DEMOS * BACKSTAGE FOOTAGE * RARE GUITARS * CONTESTS & MORE!

instagram Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more
Algam Benelux