Amplifiers: de kracht van elke PA systeem

wharfdale.jpg

Versterkers zijn de drijvende kracht achter jouw PA speakers. Je hebt een betrouwbare link nodig in de PA signal chain; onze hoge standaard en strenge kwaliteitscontroles voldoen aan die vereiste. Van onze robuste en betaalbare  MP serie tot onze flagship switch-mode WX serie: onze versterkers zijn ongelofelijk krachtig en leveren solide prestaties, zonder een arm te kosten.

Wharfdale-Pro-logo.png

De CPD Serie
Deze amplifiers zijn een betaalbare optie binnen de professionele eindversterkers.  Ze zorgen moeiteloos voor daverende audio die de hele ruimte vult, van voor tot helemaal achteraan. 

CPD 4800
In het Wharfedale Pro topsegment vinden we de CPD4800. Deze  2U Class H versterker verplettert de concurrentie met een overdonderende 4800 watt indien gebridged op 4 Ω.  Met zijn luttele 23.5 kg heeft de CPD 4800 de beste gewicht:kracht ratio van de CPD serie.

CPD3600
Bij gebruik in stereo levert deze versterker 870W RMS per channel bij 8 Ohm en 1300W RMS per channel bij 4 Ohm, wat perfect is voor middelgrote en grotere PA-systemen, zowel voor vaste als mobiele opstellingen. Wanneer gebridget op 4 Ohm haalt de versterker 3600w RMS. Met zoveel power komt deze versterker zelfs van pas in touring rigs en installs, waar extreem groot volume nodig is, zogenaamde long throw audio.

CPD 2600
In stereo levert deze versterker 650w RMS per kanaal aan bij 8 Ohm en 1000 W RMS per kannaal bij 4 Ohm. Erg geschikt dus voor compacte of grotere complete PA-systemen. In bridge modus bij 4 Ohm geraakt hij aan 2600 w RMS

CPD 1000
Bij stereo gebruik levert deze versterker 250 w RMS bij 8 Ohm en 350 Ohm bij 4 Ohm: perfect voor kleine en middelgrote complete PA-systemen. Indien gebridget op 4 Ohms genereert hij 1000 W RMS. En doet daardoor uitstekend dienst als subwoofer, geïntegreerd in een groter PA systeem.

CPD 1600
Bij stereo gebruik levert de CPD 1600 400W RMS per kannaal bij 8 Ohm en 650 W RMS bij 4 Ohm. Ook deze versterker is perfect voor kleine tot middelgrote complete PA-systemen. Briget op 4 Ohm haalt hij 1600 W RMS.

 

DE CPD SERIE WORDT VERVAARDIGD VOLGENS DE STRENGE KWALITEITSNORMEN DIE WHARFDALE PRO STEEDS HANTEERT VOOR AL ZIJN PRODUCTEN: PRIJS EN PRESTATIES LATEN U NIET IN STEEK!

 

20141029020607_105.jpg

CHECK OUR INSTAGRAM FEED & STORIES    

@ALGAMBENELUX.BE
                            


 

NEW PRODUCTS * LIVE DEMOS * BACKSTAGE FOOTAGE * RARE GUITARS * CONTESTS & MORE!

 

Algam Benelux