Mackie FreePlay, de draagbare PA

freeplay_primary.jpg

VRIJHEID
BLIJHEID

De draagbare FreePlay™, die ook op batterijen werkt, is de ultieme stereo PA voor een topsound, waar je ook bent. Met Bluetooth® stream je muziek via eender welk toestel. Verder sluit je microfoons, gitaren en meer erop aan. Dit maakt FreePlay™ perfect voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik.

LAAT VAN JE HOREN

Met de Mackie Connect™ app regel je alles van op afstand: EQ, levels en zelfs geluideffecten en andere tools zoals een feedback destroyer. De presaties van de Mackie FreePlay zijn uitstekend in elke situatie. Van het podium naar de vergaderzaal of de tuin, FreePlay biedt steeds een krachtige, rijke sound.

EIGENSCHAPPEN

De FreePlay Personal PA is uitgerust met tal van features voor presentaties, performances of het gewoonweg afspelen van je favoriete muziek.

features_template_650x460_freeplay_perform.jpg

 

TALENT
PERFORM

Speel met backing tracks via Bluetooth en bedien volledig draadloos alle levels, EQ en 16 digitale effecten. Gebruik de feedback destroyer en optimaliseer de speaker voicing voor elke muziekstijl.

 

features_template_650x460_freeplay_present.jpg

PRAAT
PRESENTEER

Perfect voor corporate events wanneer je een lichte, compacte setup nodig hebt. FreePlay is uitermate geschikt voor cafés, restaurants, hotels en scholen. De batterij-functie maakt dit systeem ideaal voor alle mogelijk denkbare mobiele toepassingen.

 

features_template_650x460_freeplay_play2.jpg

 

FUN
PLAY

Gebruik je favoriete apps of duik in je eigen muziekbibliotheek om muziek te streamen via Bluetooth. Ook hier regel je alles van op afstand. Zin in een avondje karaoke? Met FreePlay connecteer je makkelijk tot twee microfoons.

 

freeplay_primary_image_kickstand2.png
Algam Benelux