SMOKING HOT CONTROL... WITH A ROCK & ROLL BITE

Contour_1000x367_1523262312.jpg

Sommigen beschrijven de Celestion G12T-75 – ook bekend bij zijn roepnaam T75 - als een ‘Greenback on steroids’. Deze luidspreker zag het licht als een “hot-rodded” G12M, ontworpen voor de high-gain amps van de 80s. Deze speaker werd ontwikkel voor de grootse rock & roll “bite” met een stevige bas en een top-end die, hoewel precies en gecontroleerd, nooit te “braaf” aanvoelt.

De Celestion G12T-75, befaamd als ’s werelds best-selling premium 4 x 12 speaker, is veelzijdig, zonder in te boeten aan helderheid en controle, zelfs bij een donderdend luid volume. De lage tonen zijn vol en punchy met veel definitie, maar klinken nooit te strak. De hoge tonen klinken gebalanceerd en zijn perfect voor zowel blues, als messcherpe shreds.

Algam Benelux