FOCUSRITE AUDIO INTERFACES

Red16Line_News.jpg

Digital Audio Networking met studio-kwaliteit

38bb05-Red_4Pre__Focusrite(3).jpg

De Mbox for Pro Tools | LE maakte van Focusrite de marktleider in audio interface design. Onze aanpak in deze field kan kort worden omschreven als ‘beter, sneller en makkelijker’. Focusrite is ervan overtuigd dat audio-kwaliteit moeiteloos haalbaar moet zijn met een minimale latentie en dat een top resultaat makkelijk dient behaald te worden.

focusritered8pre01-x2pzNp2PY.7ueWI1wR7RszOy.dIACLza.jpg

De Red serie koppelt een ultieme digitale conversie, remote-controlled mic preamps en ingebouwde monitor-bediening aan zeer lage latentie Pro Tools | HD™, Thunderbolt™ en de Dante interface technologie. Ruis wordt tot een minimum herleid met nagenoeg geen oversturing en een ultra-lineaire design. De Red Evolution mix preamps zorgen voor loepzuivere opnames van akoestische opnames. Onze betrouwbare low-latency drivers integreren naadloos met de meeste DAW’s, terwijl de DigiLink Mini ports direct aangesloten kunnen worden met Pro Tools | HDX, Pro Tools | HD native en zelfs oudere Pro Tools | HD TDM systems.

 

De RedNet PCIe en Pro Tools | HD interfaces zijn de meest eenvoudige manier om Dante audio-over-IP te integreren met een digitaal audio werkstation.  De RedNet interfaces bieden opnieuw extreem lage latency en een stabiele driver prestatie. Ze kunnen daarbij over het hele netwerk van op afstand bestuurd worden.

Algam Benelux