CORDIAL DATA KABELHASPEL MET INDUSTRIËLE ETHERNET CONNECTOREN

corst11-2017_18_mmb.jpeg

ABSOLUTELY STAGE-WORTHY

In de muziek- of event-business staat de NEUTRIK’s etherCON connector bekend als de industry standard voor RJ45 connectoren omwille van zijn hoge bestendigheid tegen mechanische belasting. Door zijn metalen behuizing is hij inderdaad goed beschermd, maar niet altijd compatibel met elk soort podium-materiaal.

Daarom ontwikkelde de Zuid-Duitse kabelfabrikant CORDIAL een kabelhaspel met een universele CAT 6A RJ45 connector vervaardigd door bekende producent Telegärtner. Deze kwalitatieve ‘Industrial Ethernet’ connectoren hebben dezelfde eigenschappen als een etherCON én hebben weinig plaats nodig: ze kunnen dus aangesloten worden via netwerk switches bedoeld voor zakelijke applicaties.

cable_drum_industrial_ethernet.jpg

De nieuwe kabelhaspel komt samen met een CCAT 7A LONG-RUN bulk kabel en beschikt over 4 meter kabel op een extra spoel. Ook niet onaardig: de Telegärtner RJ45 connector zelf werd voorzien van een voorgemonteerde beschermkap.

Beschikbare lengtes: 75/100/125/150 meter

Algam Benelux