DE GROOTSTE HK AUDIO PRODUCT LAUNCH OOIT

HK AUDIO.jpg

De grootste HK Audio product-launch ooit op de Prolight + Sound beurs is een feit

Eerder dit jaar op de  Prolight + Sound-beurs presenteerde HK Audio zijn gloednieuwe pro audio range. De grootste lancering van een nieuwe productlijn ooit in hun meer dan 35-jarige bestaan.

 
csm_HK_AUDIO_Cosmo_Line_Arrays_100_a2f1ca0f28.jpg

Eerst aan bod is de COSMO Integrative Line Array serie die bestaat uit 3 verschillende modules. Alle drie zijn uiterst flexibele en makkelijk configureerbare PA-opstellingen, specifiek ontwikkeld voor het professionele circuit.
COSMO biedt state-of-the-art audio met een intuïtieve bediening aan een onklopbare prijs-kwaliteithouding.

Daarnaast heb je CONTOUR X, de nieuwe HK Audio flagship PA-serie die een optimale geluidsdruk ondersteunt in een compacte berken multiplex behuizing. CONTOUR X zet een krachtige prestatie neer met zijn performante woofers, 24 dB crossovers en paviljoen met extra brede openingen dat ongewenste vervormingen tegenhoudt en de beschikbare SPL zelfs met enkele decibels weet te verhogen.

Tenslotte stellen we ook de C SUB subwoofers voor, de C SUB 118 en C SUB 218 kasten, die naadloos aansluiten op alle COSMO en CONTOUR X-speakers. Door hun efficiëntie bieden ze meer  dynamische headroom bij zelfs de laagste frequenties. Er zijn ook speciale filters voor deze controller amps beschikbaar om cardioid of end-fire setups te configureren.

C-Sub_118_front_333_1523262950.jpg
Algam Benelux