De Mackie in-ear MP series

mp_series_header_2.jpg

Gamma van in-ear koptelefoons in de MP series

Deze nieuwe serie van in-ear koptelefoons MP120, MP220 en MP240 bieden uren van comfort en een kwaliteitsvolle isolatie. Hun over-ear ontwerp zorgt voor een aangenaam ononderbroken luisteren terwijl de dynamische speakers een duidelijk en krachtig geluid aanbieden.

Het model MP220 met dubbele dynamische transducer levert onder andere diepe bassen en een grote vocale helderheid. De hybride in-ears MP240 met dubbele dynamische Knowles transducers genieten evenzeer van een uitzonderlijk helder weergave met ongelofelijke bassen. U wenst een compacte sound op het podium en tegelijk omgevingsgeluid reduceren tot een minimum? Dan zijn deze professionele in-ears de perfecte oplossing.

 

 
Mackie-HM-2018.jpg

Gamma preamps voor hoofdtelefoons van 4 tot 16 uitgangen

De ultracompacte HM-4 preamp voor hoofdtelefoons is voorzien van één input en vier outputs met onafhankelijke volume controle. De HM-4 is ideaal voor gebruik in de studio om voor een gezamenlijke luisterervaring thuis met vier personen.

De HM-400 is een 19” preamp voor hoofdtelefoons die uitermate veelzijdig is en een uitstekende geluidskwaliteit levert. Ideaal voor professionele toepassingen in de studio, oefenruimtes en nog veel meer. De HM-400 heeft één stereo input en twee stereo outputs, vier kanalen met onafhankelijke aux inputs (3 hoofdtelefoonaansluitingen per kanaal) voor een totaal van 12 hoofdtelefoonaansluitingen.

De HM-800 preamp is eveneens inbouwbaar als 19” rack en heeft twee stereo inputs en outputs, acht kanalen met onafhankelijke aux inputs (2 hoofdtelefoonaansluitingen per kanaal) voor een totaal van 16 hoofdtelefoonaansluitingen. Deze preamp is perfect voor alle professionele studio toepassingen en kan tot 10 mixen weergeven.

 

Gamma audio tools

M48_3qtr_Right.png

M48 – Fantoomvoeding

De M48 fantoomvoeding laat u toe om al uw materiaal of microfoons die nood hebben aan een externe voeding makkelijk te gebruiken in om het even welk configuratie. Met de M48 heeft u een continue voeding van 48V voor een optimale prestatie.

MDB-1P_3qtr_Right.jpg

MDB-1P – Passieve mono DI

Deze tool is onmisbaar op podia of in de studio om een symmetrisch signaal van hoge impedantie, zoals een bas of een gitaar, om te zetten naar een symmetrisch signaal met lage impedantie met een minimale ruis. De MDB-1P is voorzien van een 6,35mm jack input met Thru output en een symmetrische XLR-output.

MDB-2P_3qtr_Right.jpg

MDB-2P – Passieve stereo DI

Ideaal voor stereo bronnen zoals een keyboard of een synth. De MDB-2P is een essentiële tool voor de adepten van elektronische muziek, concertzalen of studio’s. De passieve stereo DI MDB-2P is uitgerust met twee 6,35mm jack inputs met Thru output en twee symmetrische XLR-outputs.

MDB-1A_3qtr_Right.jpg

MDB-1A – Actieve DI

Deze actieve DI is ideaal voor actieve instrumenten zoals gitaren en bassen voorzien van actieve pickups en preamps. De MDB-1A is voorzien van een 6,35mm jack input, een symmetrische XLR-output, een bass-cut, een functie om de polariteit om te schakelen en een mix optie om stereo bronnen om te zetten naar een mono signaal.

MDB-USB_3qtr_Right.jpg

 

MDB-USB - DI USB

De MDB-USB combineert een audio interface op hoge resolutie 24 bits / 96 kHz met een stereo DI. Ze is gevoed via de USB van uw computer, voorzien van twee symmetrische XLR-outputs van lage impedantie, volume regeling en een mono / stereo schakelaar.

MTEST-1_3qtr_Right_Slant.jpg

MTEST-1 - kabel tester

De MTest-1 stelt u in staat de meest gangbare kabels te testen : Jack 6,35mm mono en stereo, Jack 3,5mm mono en stereo, XLR, RCA/Phono, speaks, MIBI, Banaan.

 
Nick Rosseel