Loudbox Mini Charge van Fishman binnenkort in de Benelux

Ze zijn een tweetal maanden geleden op de Amerikaanse markt geïntroduceerd en zullen binnenkort bij ons beschikbaar zijn!

De Loudbox Mini Charge is een draagbare combo-versterker voor elektro-akoestische gitaar, die de belangrijkste functies van de traditionele Loudbox Mini bevat. Hij onderscheidt zich van zijn voorganger door de ingebouwde batterij, waardoor hij “nomadischer” is dan ooit! Met een bereik van 18 uur op laag volume, 12 uur op het midden en 4 uur op volle kracht, zal deze versterker voor elektro-akoestische gitaar je overal volgen. Ontworpen om getrouw het geluid van akoestische instrumenten, vocale begeleidingen en zelfs je opnames te reproduceren, sublimeert de Loudbox Mini Charge je prestaties in eender welke omgeving.

fishman-charge.jpg

Nog een belangrijke innovatie: de Loudbox Mini Charge heeft draadloze bluetooth- connectiviteit, waardoor je eenvoudig je tracks met begeleidingen kunt toevoegen tijdens je uitvoeringen of jams met een totale muzikale en creatieve vrijheid. Dus wat wordt je volegnde bestemming met je nieuwe nomadische versterker?

Verwacht in de Benelux rond de maand mei, rond de 650€.

 

Belangrijkste kenmerken van loudbox Mini Charge:

 • Vermogen : 60 watt
 • Luidsprekers: 6.5" woofer en 1" tweeter
 • Frequentiebereik: 80Hz - 20Hz
 • Oplaadbare batterij
 • Blietooth 4.0-connectiviteit
 • 2 kanalen: instrumenten en microfoon
 • Digitale Reverb en Chorus
 • 1/4" input voor actieve of passieve microfoons
 • 1/8" auxiliary input
 • XLR D.I. output
 • 3-bands equalizer: bas, medium en high
Nick Rosseel