Mackie USB Interfaces: creativiteit zonder limieten

onyx_usb_top_section2_0_0-2.jpg

CREATIVITEIT ZONDER GRENZEN.

Of je nu je laatste nummeridee bijhoudt of een livestream aan het doen bent, de Onyx Series USB Interfaces leveren echt geluid met studiokwaliteit met maximale headroom en ultra-low noise.

onyx_usb_top_section3-2-3.jpg

HOOR HET VERSCHIL.

Door de combinatie van hoge-resolutie 24-bit / 192kHz-converters met premium Mackie-analoogcircuit en Built-Like-A-Tank ™ -hardwareontwerp, bieden de USB-audiointerfaces u de kracht om uw beste prestaties vast te leggen en media te ervaren, thuis of onderweg. 

De Onyx Artist 1 • 2 ™ is perfect voor singer-songwriters en content creators, en heeft een Onyx-microfoon op de voorzijde en een ¼ "-ingang met Hi-Z-schakelaar voor snel en eenvoudig opnemen. De Onyx Producer 2 • 2 ™ breidt de veelzijdigheid uit met dubbele Onyx mic preamps en MIDI I / O voor controllers, synthesizers en meer. 

Beide modellen bieden zero latency directe monitoring plus een koptelefoonuitgang, L / R line-output en 48v fantoomvoeding.

Algam Benelux