Nieuw: Mackie DL16S & DL32S

86edeb2483651621eb056f0d6751f98362fbb6d1.jpeg

COMMAND YOUR MIX.

DL32S en DL16S brengen alle krachtige DSP, befaamde Onyx-microfoonvoorversterkers en Built-Like-A-Tank-betrouwbaarheid waar de DL-serie om bekend staat, in een volledig nieuwe stagebox met ingebouwde WiFi. Monteer hem in een rek, plaats hem op een bureau of zet hem recht op het podium. 

Mix your way!

dl16s_3qtr_r_rackears_web.png

De Mackie DL16S levert 16-kanaals DL-serie digitale mixing in een gloednieuw Built-Like-A-Tank ™, podiumvriendelijk ontwerp. Schakel instant-mixing in met het ingebouwde Wi-Fi netwerk en volledige multiplatform ondersteuning op de toonaangevende Master Fader ™ besturingsapp. Volledig geladen met DSP op elk van de 16 Onyx ™ microfoonvoorversterkers en 13 bussen plus 4 FX-processors. Dit levert de DL16S de kracht die je nodig hebt om elke avond geweldig te laten klinken. 

Maak verbluffende multitrack-opnames via 16x16 USB I / O en speel ze zelfs af op elk kanaal voor een moeiteloze virtuele soundcheck. De Master Fader app biedt uiterst intuïtieve bediening van alles op maximaal 20 apparaten tegelijk, inclusief de mogelijkheid om elke instelling digitaal op te roepen voor ongelooflijk snelle installatie. Neem het commando over je live mix met de Mackie DL16S.

Specificaties

16-KANAALS DRAADLOZE DIGITALE MIXER

DRAADLOOS MIXEN

KRACHTIGE PROCESSING EN SIGNAAL ROUTING

MULTI-TRACK OPNAMES & PLAYBACK

MASTER FADER CONTROL APP


De Mackie DL32S levert 32-kanaals DL-serie digitale mixen in een geheel nieuw Built-Like-A-Tank ™, podiumvriendelijk ontwerp. Schakel instant-mixing in met het ingebouwde Wi-Fi netwerk en volledige multiplatform-ondersteuning op de toonaangevende Master Fader ™ besturingsapp. Volledig bezet met DSP op elk van de 32 Onyx ™ microfoonvoorversterkers en 15 bussen plus 4 FX-processors. Dit levert de DL32S de kracht die je nodig hebt om elke avond geweldig te laten klinken. 

Maak verbluffende multi-track opnames via 32x32 USB I / O en speel ze zelfs af in elk kanaal voor een moeiteloze virtuele soundcheck. De Master Fader app biedt uiterst intuïtieve bediening van alles op maximaal 20 apparaten tegelijk, inclusief de mogelijkheid om elke instelling digitaal op te roepen voor ongelooflijk snelle installatie. Neem het commando over je live mix met de Mackie DL32S.

Specificaties

32-KANAALS DRAADLOZE DIGITALE MIXER

DRAADLOOS MIXEN

KRACHTIGE PROCESSING EN SIGNAAL ROUTING

MULTI-TRACK OPNAMES & PLAYBACK

Algam Benelux