Pre-order nu: de MXR Mini Iso-Brick Power Supply

CAT_HERO_M239.jpg

De Mini Iso-Brick voeding levert stille, ruisvrije gelijkstroomvoeding aan een breed scala aan pedaaltypen, terwijl deze minder ruimte inneemt dan een snoepreep. Of u nu een ruimtebesparende oplossing nodig hebt voor uw compacte pedalboard of u hoeft alleen maar een kleine, zorgvuldig samengestelde selectie van uw effect pedalen in te schakelen, deze kleine power supply heeft alles wat u nodig hebt. 

11239000001.BOTT.jpg

Laten we eerst de outputs bespreken. De Mini Iso-Brick voeding heeft er vijf, en elke is volledig geïsoleerd om onaangenaam grondlusgeluid te elimineren. Vier van de uitgangen leveren 9 volt stroom aan 300 mA, terwijl een vijfde kan worden ingesteld om ofwel 9 volt of 18 volt te leveren aan 800mA, afhankelijk van uw behoeften. Met een royale hoeveelheid stroom en de mogelijkheid om zowel negatieve als positieve aarding aan te kunnen, kunnen deze uitgangen bijna elk pedaal, analoog of digitaal aansturen.

11239000001.MAIN-2.jpg

Als je een extra pedaal moet toevoegen, dan is de Mini Iso-Brick voeding het meest geschikt. Het wordt geleverd met een splitterkabel die kan worden gebruikt om twee pedalen op een enkele uitgang aan te sluiten, op voorwaarde dat ze dezelfde spanning nodig hebben en de nominale stroom van de uitgang niet overschrijden. U kunt dit doen met alle uitgangen tegelijkertijd, koop gewoon de extra kabels om dat te doen.

Tot slot kan het oplossen van problemen een gedoe zijn op donkere podia, dus de Mini Iso-Brick stroomvoorziening is uitgerust met LED's om u te laten weten dat al uw verbindingen solide zijn. Combineer dat met een lichtgewicht behuizing die is gebouwd als een tank, en je kunt het podium op stappen met vertrouwen dat je pedalboard van gig tot gig blijft werken.

Algam Benelux