HK Audio stond voor een aantal uitdagingen

blogheader-newsletter3.jpg
  • Verzamel in een stadion meer dan 7548 muzikanten

  • Laat deze 5 muziekstukken tegelijkertijd spelen om hiermee een plek te verwerven in het World Genius Book of Records

  • Versterk dit zo uit dat iedereen de muziek goed kan horen en de dirigent kan volgen

HK Audio

Het zijn dit soort van gekke weddenschappen die de ware geest van HK Audio markeren. Eén ding is zeker, de personen die aanwezig waren in het stadion in Frankfurt op 9 juli 2016 zullen zich nog lang herinneren dat ze het wereldrecord hebben verbroken en dat ze deel uitmaakten van een grandioos spektakel.

Wolf Kerschek, chef-dirigent van het grootste orkest ter de wereld zei: "dit evenement was veel meer dan het behalen van een record, het is verbazingwekkend wat muziek met mensen kan doen. Voor mij was het een eer om dit orkest te leiden samengesteld uit diverse mensen, van alle achtergronden, culturen of godsdiensten."

HK Audio had voor deze gelegenheid in de Commerzbank Arena hun grootste systeem ooit geïnstalleerd. Hierdoor werd de muzikale beleving voor de 30.000 aanwezigen zo optimaal mogelijk gemaakt.

De Cohedra-serie, gekozen voor deze gelegenheid, is met name geliefd om zijn natuurlijke weergave van organische (akoestische) instrumenten. Dit is ook de reden dat het Cincinnaty Symphony en Pops Orchestra vanaf 2013 al tourt met een Cohedra set.

Na afloop van de succesvolle recordpoging werden de aanwezigen getrakteerd op een “Night of the Proms” met bekende licht klassieke werken, film- en popmuziek die ten gehore werden gebracht door de “Neue Philharmoniker Frankfurt” in samenwerking met een aantal grote sterren van Duitsland.

hk1

Rondom de Arena was een muzikaal dorp gebouwd. Drinks, Snacks, Entertainment en de nieuwe “Long Throw” Linear 5 / LTS systemen werden er voorgesteld aan de hand van 2 live set-ups, terwijl in een andere tent genaamd; "HK Audio - The Soundmakers" het publiek kennis kon maken met de diversiteit aan producten van HK Audio waaronder de nieuwe Lucas Nano 608i.

hk2

brands-05-Hk-noline

Newsletter, NLAlgam Benelux