De nieuwe MXR M300: Eindeloze mogelijkheden

newsletter-mxrissoawesomeyo.jpg

Banner-dunlop-M300 2

De MXR Reverb levert zes zeer verscheiden high end reverb sounds, stuk voor stuk opgebouwd door het award-winnend design team van MXR. Dit alles in een standaard formaat MXR pedaal met een eenvoudige setup met drie knoppen en een analoog “dry” signaal van hifi kwaliteit met een enorme 20V headroom dankzij de Constant Headroom Technology™. Elke reverb stijl  is rijkelijk gedetailleerd zoals die te vinden zijn op high-end rack units en plug-ins en het enige wat je hoeft te doen is ze te selecteren door de Tone knop in te drukken.

Reverb-11De PLATE settings zorgen voor zachte ruimtelijke waas en is een uitmuntende keuze voor de studio omgeving.

SPRING zet een nieuwe standaard voor authentieke reverb sounds, een perfecte nabootsing van het klassieke versterker gebaseerde effect. De Tone controle brengt je van donkere vintage stijl spring reverb tot heldere galm zoals bij Surf rock.

EPIC is een unieke combinatie van verschillende verweven analoge delay-achtige klanken en complexe modulatie, perfect voor solos. 

MOD levert een plate-style reverb sound die breed, rijkelijk en organisch klinkt.  

De ROOM stijl voegt een subtiele body en projectie toe aan uw gitaarsound met korter decay tijden, terwijl de langere decay tijden zorgen voor een ruimtelijke rijke sound die nooit overheerst.

PAD sluit de rij opties af met een unieke combinatie van sub-octave + octave-up met echo's + "shimmer" + synth/orgel modulatie + reverb. 

Sluit een Dunlop DVP volume/expresse aan op pedaal uit de “expression” jack om te selecteren of te blenden tussen 2 verschillende settings. De Reverb heeft 100% wet modus, stereo input en output mogelijkheid, en true relay of trails bypass. 

brands-14-Mxr-noline

Newsletter, NLAlgam Benelux