D’Addario Humiditrack, bescherming van je instrument 24/7

newsletter-2.jpg

D'addario-banner

D’Addario stelt het allereerste monitoringsysteem (24/7) voor, dat voor elk muziekinstrument kan gebruikt worden.

Muziekinstrumenten kunnen gemakkelijk schade oplopen door ze bloot te stellen aan grote temperatuurswisselingen of een te hoge of te lage vochtigheidsgraad. Om u te helpen deze schommelingen op te merken heeft D’Addario de Humiditrack uitgebracht. Deze houdt de vochtigheidsgraad en de temperatuur van al uw instrumenten bij via een zeer discrete bluetooth sensor. Een gratis app voor de smartphone verwittigt u bij elke wijziging via een geluidssignaal. Hij wordt geleverd met een CR2032 batterij met een levensduur van maximum 2 jaar.

U kan een Humiditrack in elke hoes of gitaarkoffer plaatsen en het « klimaatniveau » van uw instrumenten in één oogopslag monitoren op uw smartphone of tablet (Apple Appstore of Google Play).

humiditrack-instruments-1-SITE

Een gedetailleerd rapport van de temperatuur en de vochtigheidsgraad, per uur, per dag en per maand biedt u de mogelijkheid om uw instrumenten goed te beschermen en in te grijpen indien de toestand te kritisch wordt, dankzij de notificaties in de instellingen.

humiditrack-instruments-2-SITE

Uw instrument monitoren en onderhouden was nog nooit zo eenvoudig. U zal vanaf nu al uw instrumenten willen voorzien van een Humiditrak!

brands-02-DAddario-noline