ATV introduceert een slagwerk module; De aD5; een module waar niet kwantiteit maar kwaliteit voorop staat

blogheader-newsletter2.jpg

ATV-ad5-NL

ATV is een nieuw Japans bedrijf dat opgericht is door Ikutaro Kakehashi, de vader van de Roland Corporation en Ace Electric Industries Inc. ATV is een jong merk maar kan rekenen op een zeer ervaren R&D team die een sterke invloed heeft op de kwaliteit van de ontwikkelde producten. Bewijs hiervan is de aD5, een slagwerk module die perfect samenwerkt met de meest verkochte drumpads in de markt. Vervang simpelweg je bestaande drummodule door de aD5 en je zult een volledig nieuwe “electronische” drum ervaring hebben.

De technologie…

“Wij zijn ervan overtuigd dat een muziekinstrument de kracht heeft om mensen te inspireren, dit is niet te wijten aan de functionaliteit of functies maar de emoties die het veroorzaakt”- ATV

De aD5 is zeer capabel in het perfect vertalen van je subtiele "ghost notes", de module verbaast door haar revolutionaire trigger technologie! Door jarenlange ervaring van de ATV engineers zijn ze erin geslaagd een drum module te ontwikkelen die zich als een akoestisch instrument gedraagt. Een modern design en zijn uiterst intuïtieve interface maken ’t een lust om mee te werken. De aD5 heeft alles in huis om een grote klassieker te worden.

De AD5 en ATV basisfilosofie is heel eenvoudig: een drummer wil de kracht en dynamiek van zijn bassdrum, snare, toms en cymbals horen en voelen maar wil tevens 24/7 kunnen spelen zonder anderen te storen. Gekoppeld aan een Roland of Yamaha kit (andere merken volgen door updates, via USB of SD-kaart), wordt de AD5 de meest realistische drummodule voor akoestische drums en leuker om te spelen. Met behulp van geavanceerde detectietechnologie, klinkt elk geluid anders, net als op een akoestische drum. Deze vooruitgang zorgt ervoor dat de AD5 de snelste en de meest realistische triggering in de markt heeft.

Het hart van de aD5 is een flash ROM wat regelmatig (gratis) kan worden geupdate met nieuwe functies en samples.

atc02

…In dienst van het geluid 

De aD5 is ontworpen om perfect samples van drum legendes te reproduceren, met behulp van een grote geheugencapaciteit en een nieuwe audio engine verkrijgt men verbluffende resultaten! Ieder onderdeel van een drumstel is apart gesampeld. Cymbals en toms klinken uit tot de laatste seconde en de bassdrum kan met de klopper gedempt worden.

Sluit onnodige functies uit zoals eindeloze lijsten van samples. In plaats daarvan heeft men gekozen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. De AD5 bevat de snelste triggering (almost no latency) in de markt, en is daarom  dan ook de perfecte metgezel om u te laten vergeten dat u achter een electronische drumkit zit.

atv03

Functies : 

  • Realistische en natuurlijke niet-gecomprimeerde geluiden (16-bits/48 kHz)
  • 24 polyfonische kanalen
  • Groot dynamisch bereik
  • Snelle en intuïtieve bediening
  • De laagste latentie in de markt (minder dan 2ms tegen 4ms voor Roland of 10ms voor Yamaha)
  • 5 Akoestische kits m.b.t. de belangrijkste muziekstijlen (pop, rock, metal, jazz, funk) (Meer kits zullen beschikbaar komen om gratis via de ATV website te downloaden)

brands-00-atv-noline

Newsletter, NLAlgam Benelux